Guneyinannesi1 20 aylık oğlum var ben ayaklarından öpmeyi isirmayi çok çok severim oda güler boyle bir sey yapinca ayağıma koydum ağlıyordu yatmamak icin bende aynı şeyi tekrar yaptım isirmadim isiriyormus gibi yaptım baktım ayağını çekmeye calisiyor isircam sandı ve ağlamaya devam etti okdr üzüldüm ve vicdan azabı çekiyorum ki sonra gıdıkladım güldü öptüm ayağını tekrar aynı şeyi yaptım güldü anlamadim niye böyle oldu linclemeyin lütfen gülsün istedim ama vicdan azabı çekiyorum canini mi acittim yada benden korkuyor mu ölürüm ben ona zarar verir miyim hiç 😭
tubasd Guneyinannesi1 ☺️ ağlıyordu ya zaten ondan aglamistir canı acidigi için değil birde uykusu gelmişse uykuda sıkıştırır ozamanda hep guldukleri şeylere gülmeye bilirler üzülmeyin çocuk adı üstünde 💕
Deletedmom_100 Guneyinannesi1 fazla takıyorsun aşırı takıntılı biriyim ben bile bu derece değilim yapma çok üzülürsün hayatta
sadekahve_bitter Guneyinannesi1 ayak yerine elini öpsen yanaklarını öpsen belki rahatsız oluyordur Sonra ilerde gelinin çok arkandan konuşur 😂🙈