Seydaaa5 Kızlar 11 aylık kızım var calpolu sanırım biraz fazla verdim dolu dolu bi tatlı kaşığı verdim bişet olue mu
Basraaa45 Seydaaa5 bişey olmaz bebeğiniz 9 10 kilo civarı mı calpolu kilosuna göre enjektörle verirseniz daha verim alırsınız ilaçtan tatlı kaşığıyla çay kaşığıyla vermek pek doğru değil
amansallagitsin Seydaaa5 tatli kasigin bi tik azaltmis olarak verebilirsins bj tik fazla olms ama 4 saaten bir degilde 6 saaten bi verirsnz fazlaligini gidermek icin
Basraaa45 Seydaaa5 fazla vermemişsiniz ozaman kilosuna göre telaş yapmayın zaten bi tatlı kaşığı 5 ml kadar falan ama bazı tatlı kaşıkları büyük oluyor mesela kimisi küçük oluyo
Adasenay Seydaaa5 benim bebeğimde bu kiloda doktoru 1 tatlı kaşığı verebileceğimi söyledi normal yani
Basraaa45 Seydaaa5 büyük olsa bile sizin bebeğiniz kilosuna göre normal benim demek istediğim kaşıkla verilmemesinin sebebini söylemekti🙈
Adasenay Seydaaa5 bende 1 tatlı kaşığı veriyorum kilosuna göre fazla vermemişsiniz ki zaten neden tedirgin oldunuz
Basraaa45 Anneyim-a enjektörle kilosunun yarısı kadar verebilirsiniz çay kaşıklarının ölçüleri değişebiliyor doğru dozu veremeyebilirsiniz
Adasenay Anneyim-a maalesef bir şey diyemem doktorumuz kontrollerde kilosuna göre demir damlasını da ateş düşürücü şurupları da ne kadar vereceğimizi söylüyor.Sizde sorun isterseniz .ben yanıltmayayım sizi .