Poncikkkk Karadenizli53 atak haftası olabilir o dönemlerde böyle sorunlar oluyor diş yok gibi uykusunu almıyorsada huzursuz olur kucağını istiyordur belki
Karadenizli53 Yaklaşık 1 aydır uyku savaşı veriyoruz. Bir hafta önce kontrolümüz vardı. Doktorumuz 15-20 güne çıkar dedi. Bugün ekstra huysuzdu gün içerisinde. Uykudan ağlayarak uyanıyor l. Ne yapıcam yoruldum artık…
Bsee Karadenizli53 evet diş canım ne yap biliyor musun 10 tane karanfili güzelce döv cam kavanoza koy üstünü geçecek kadar da hakiki zeytinyağ dök bir gün oda sıcaklığında dursun sonra dolaba koy diş çıkacak olan yere az az sür mesaj yap
Fatos53 Karadenizli53 Net diş çıkartıyor. Dişi tamamen patlayana kadar sabırli ol. Ateslenebilir. Ama bunların hepsi geçici bunu unutma.
Karadenizli53 Fatos53 uykuya geçsin diye bitkisel bir ilaç kullanıyorum. Ama bir kaç saat uyuduktan sonra gece saat başı uyanıyor muhakkak. Diş ağrısını alsın diye tetagil aldım bugün inşallah o işe yarar da rahat atlatırız çünkü aşırı yorucu oluyor hem gündüz hem gece yıprandım
Karadenizli53 Bsee onu da yaparım. Tetagil diş granülü kullanıyorum şimdi bakalım ne olacak ondan sonra onu deniyecem
Karadenizli53 Poncikkkk inmiyor ki zaten kucağımdan sürekli temas halindeyim sakın kalsın diye. Birlikte duş alıyoruz, ten tene temas vs. Aklıniza ne gelebiliyorsa