Kukulii İdeal sünnet yaşı nedir kızlar benim oğlum 19 aylık oldu araştırdığımda ilk 18 ay ideal sonrası için en erken 6 yaş ideal diyor 3 4 5 yaşında önerilmiyormuş galiba sizler ne zaman yaptırdınız ben ne zaman yaptırsam sizce kafam allak bullak oldu 😅
Demircan61 Kukulii bende ilk oğlumu 4.ayinda yaptırdım 2 günde maşallah iyileşti şimdi 2.oglumda 4 aylık onuda ağustosun sonunda yaptircam Allah izin verirse.ne kadar erken o kadar.iyi bencede🤣
PeekaBoo_ Kukulii 3 aylıkken yaptırdık çok rahat ettik 2-6 yaş arasinda önerilmiyor cinsel kimliklerini keşfediyor çocuklar diye ama 19 aylıkmış doktorla bir görüş en kısa sürede yaptır derim çünkü büyüdükce hem korkabiliyorlar hemde zor iyileşiyor bezliyken hemencik iyileşiyor
Demircan61 Kukulii olsun ağustosun sonu gibi yaptırın bence hem denize falan giderseniz ozamana kadar gitmiş olursunuz enfeksiyon falan kapmaz bende öyle düşündüğüm için ağustosun sonu gibi yaptiricam
Kukulii Demircan61 çok hareketli ama koltuklara falan çıkıyor sürekli dur deyince duran bir çocuk da değil sorun Yaşar mıyım bundan dolayı sizce o da kafama takılıyor 6 yaşında bilinçlenmiş olur durumdan anlar diyor bir yanım diğer yanım yaptır kurtul diyor 😅