Busraveece Kızlar doğumdan 8 buçuk ay sonra ilk adetimi oldum. Çok sancılı geçiyor kötü durumdayım. Önerileriniz var mı?
elifzeze Busraveece bende 14. Ayda oldum ve ilk 2 ay çok sancılı gecti sonra duzeldi dilerseniz sicak su torbasi koyabilirsiniz bacaklarinizin arasina
Elifmerve1126 Busraveece dayanılmaz ağrılı oldu ben 40 çıktıktn bir ay sonra oldum ölüyorum sandım parol içebiliyoruz sadece parol içtim
Busraveece Elifmerve1126 evet eşim de yok yanımda olsa direk hastaneye gidicem o derece :( parol da hiiç bana mısın demiyor ki :(
Elifmerve1126 Busraveece benm böbreğimde taş vardı taş düşürüyorum sandım ilk baş acile gittik emziriyorum die hiç bişet yapmadılar parol iç dedi sadece evet hafif bi ilaç ama yine brz iyi geliyo hafifletiyo
Sayalca Busraveece geçmiş olsun. Bi yakınını çağırsan yanına. Çok aşırı ağrılı ise hastaneye gitmen iyi olur bence.
Elifmerve1126 Sayalca arveles ağır ağrı kesici demişti doktpr sadece parol içebilirsin dedi sen yinede bidaha içme nolur nolmaz yada doktora bi sor cnm
Feyzasari Canım bnm migrenim var acile gittim arveles yaptı iğne olarak üç saat bebeni emzirme dedi Sayalca
Sayalca Elifmerve1126 peki. Teşekkür ederim canım dikkatsiz davrandım. Emzirmiyorum gerçi ama olsun sözkonusu sağlığım. 😘