Mukaddeshnn Ne gurbetmiş be.. Ağlayacağım artık 😂😂 Size de oluyor mu bebisinizi uyutup, arkadaşınız olsada karşılıklı bir kuru kahve içme ihtiyaci.. hele bide eşinizi de çok göremiyorsanız. 🥹 neyse kahvesini tek başına içenlere selam olsun 😂🥰
Kubraece Mukaddeshnn hem de çok 🥲 sıkıntıdan eşime gözüme batıyor sürekli ahh keşke ailemin çevremin olduğu şehirde olsam ..
Hmyra06 Mukaddeshnn Pertekteydim bende 2,5 yıl kaldım sonra tayin olduk Allah sabır versin ve bir daha oraları aratmasın😂🫣
Mukaddeshnn Kubraece o kadar iyi anlıyorum ki sizi bazen bende istiyorum. Çünkü insan kafasına göre kendi dengini de bulamıyor maalesef gurbette 😊
Mukaddeshnn Hmyra06 Amin canm pertek daha güzel burdan. İnşallah daha güzel yerlerde oluruz bundan sonra 🥰
Haticeyns Hmyra06 merhaba perteğe tayin oldum nasıl bi yerdi bahseder misiniz biraz bide nerede kaldınız siz
Mukaddeshnn asmom_ aa ne güzel siz, Tunceli merkeze daha yakinsiniz o zaman. Evet çok zor ama alışıyorsunuz zamanla bide bir kaç iyi insana denk gelirseniz daha iyi olur sizin için 🙂
Muberra08 Mukaddeshnn hozatta evinizi kiraya verilmediyse bizim tayinimiz oraya çıktı 1 haftadır yana yana ev arıyoruz bize yardımcı olur musunuz
Mukaddeshnn Muberra08 şuan memleketimdeyim ama ayın 24 ünde gideceğim artık taşınmak için. Maalesef oturduğum ev verildi hozatta ev bulmak zor. Ama özelden yazın bana Bi kaç arkadasimin evleri var verilmediyse irtibata geceriz