Miraninannesi77 Kızlar arkdasım kan testı verdı 5,0 çıktı gebemı yarın doktoruna gösterecek çok heyecanlı şuan sormak istedım ( adeti 6 gun gecıktı beklenmedık bır gebelık olmuşssa eğer suprız yanı )
Ucansupurge Miraninannesi77 5 ve üstü pozitif. Yani evet gebe. Ama emin olmak için 2-3 gün bekleyip bir daha kan vermesi gerekiyor
Kahveseveranne Miraninannesi77 6 günlük bir gecikmeyle değeri çok düşük geldi bana ben 2 günlük gecikmeyle kan verdim 728 çıkmıştı. İnşallah Allah gönlüne göre verir
Sunlight Miraninannesi77 6 günlük gecikmeye göre çıkan sonuç çok düşük. Hamile olduğunu zannetmiyorum.
gececimon Ucansupurge konudan bağımsız ama benim kan testimde 116 çıkmıştı ama kaç haftalık diye o gün doktora görünmemiştim sadece kanı verip telefondan bakmıştım 116 kaç haftalık oluyor bilgisi olan var mı kaç günlük ya da
Ucansupurge Miraninannesi77 6 gün geciktigi detayını atlamışım biraz daha bekleyip bir daha verin 5 gerçekten düşük.
Ucansupurge gececimon Tam net hatırlamıyorum en iyi bilgiyi doktordan ogrenebilirsin yada Google bak haftalıklarin beta karşılığı olması lazım. Ben 3-4 hafta gebelik varken ölçturmustum 300 kusurdu sanırım. Tabi gene belirteyim net değilim 2 yıl geçti 🤦🏻♀️😂
gececimon Ucansupurge internette yazmıyordu bulamadım o yüzden sordum teşekkürler bilgisi olan yazabilirse sevinirim 🫶🏻
gececimon Nazlimu_ onu biliyorum demek istediğim beta da çıkan sayılar kaç haftalık ondan bahsediyorum bilgisi olan var mı diye hani 116 çok küçük internetten baktım detaylı net yazı görememiştim