Dupduru19 Merhaba güzel anneler dediğim gibi 2 gün önce kızımın göz altından sinek ısırmış sadece ısırk belliydi ama git gide gözü şişti birazda kızardı inmiyorda dğn biraz yoğurt sürdüm başka bir öneriniz varmı ne iyi gelir bu şişliğe?
canparelerim Dupduru19 gözüne çok yakın yerde değilse gözünden uzak bir şekilde biraz viks sürebilirsiniz, sinek ve böcek ısırıklarına çok iyi geliyor hemen şişliği ve kızarıklığı alıyor.
[silindi] Dupduru19 sinek ısırığına stileks kullanıyoruz biz ama göz altlarına sürülebilir mi bilmiyorum isterseniz doktora veya eczacıya danışın
Dupduru19 canparelerim evde yok maalesef yarın alırız olmadı ama şimdilik yapabileceğim başka birşey yok mudur?
canparelerim Dupduru19 ben hep onu yaptığım için başka bişey denemedim hiç, o yüzden pek başka bişey bilmiyorum. Umarım başka işe yarar bi öneriyle gelen olur yine🙏🌸
Dupduru19 canparelerim teşekkür ederim öneri gelmedi sizden başka 🙈 buz koydum biraz iyi geldi gibi inşallah bugün dahada iyi olur olmassa akşam alayım dediğinizden