Haticezeynep Kızlar bebeğimde böyle bir şey belirdi doktor gözlemleyin dedi başına böyle bir durum gelen var mı
Poncikkkk Haticezeynep benım bebeğimin yüzünde öyle var birii dedi su fazla içmezse biride bir çeşit mantar dedi öptükçe olur
Dei Haticezeynep Haticezeynep benım bebegımdede böyle göbeğinde var .Doktor aynısını söyledi .3 aylık suan ıns çoğalmaz
Haydinn Haticezeynep benim kızımında bacaklarında var canım hala da var ama çoğalmıyor , beyaz tenli vitamin eksikliği vs olabilir demişti doktor ben vitiligo falan korkmuştum ama yok öyle bişi değil dedi doktor
Haticezeynep Haydinn bende öyle olmasından korktum vitamin değerlerine bakalım dedim doktora gerek görmedi ama normal bir görünümde gelmedi bana
Haydinn Haticezeynep canım çoğalmadıkça endişe etme dediğim gibi 2 yaşında kızım hala var Böyleydi bizimde
Haticezeynep Poncikkkk aynen mantarda olabilir takip edin dedi sadece bide nemlendirici sürün demişti
Haydinn Haticezeynep pigmnet eksikliği ve ya vitamin eksikliği falan olabilir belkide bilmiyorum isterseniz bir cildiyeciye gidin bu konu ile alakalı bizim doktorumuz gerek görmemişti