Annekokusu Bebekleriniz gündüz uyuyor mu veya uykuları nasıl? Kaç saatte bir emziriyorsunuz bir kuralınız var mıdır? Ben 2 saatte bir emziriyorum bazen 1.5 saatte geceleri 3 saatte bir, şu sıralar gündüz hiç yatmıyor nerdeyse
Ayseguloprl Annekokusu bebeğim 2aylık olana denk 2saate bir beslemiştim geceleri dahil 4sylık olacak 4gün sonra 4saate bir devam ediyoruz beslenmeye bana ne saat sayıyorsun açıktıkça versene diyorlar ama içim rahat etmiyor sanki saatli verince tam doyduğunu hissediyorum
bsra_x Annekokusu bebeğim 2 aylık ilk bir ay 2 saatte bir emziriyodum geceleri 2 veya 1.5 saatte bi kaldırıp emzirip uyutuyodum şimdi ne kendi kalkıp emip uyuyo kaldırmama gerek kalmadan geceleri 2 3 saat uyuyo bazen 2 3 saat hiç uyumuyo gündüzleri de 3 saat uyuyo uyuma araları açılırsa 4 saat uyuyo
Annekokusu bsra_x emip hemen yatuyor mu benimki gündüz emiyor ama uyumuyor toplasan 3 4 saat ancak yatiyodur
Ayseguloprl Annekokusu belki gaz sancıları falan olabilir ondan uyanıyordur benim bebeğim 40 günlük olduğu zamanlarda ben zorla uyandırıyordum
bsra_x Annekokusu emip hemen uyumuyo biraz oyalanıyo eger gazı yoksa uyunaık kalması daha kısa sürüyo ama gazı varsa bazen hiç uyumuyo çıkarana kadarr