AvMsl İlk çocuğu kolik olup zor bir bebeklik gece gündüz uyku sorunu , gündüz hiç durmama zor bir çocukluk 2-3 yaş sendromları vs zor çocuğu olanlar ve 2. Çocuğa cesaret edebilenler 2. Çocuğunuz nasıl ? Aynı mı yani ilki yaramaz 2. Uslu gibi birşey var mı
Sebusebu AvMsl benim 2. Oğluşum Cok ufak daha 2 aylık. Kızım 18 aylık. Kızımda 3 ay aşırı gaz sancısı vardı. Sabahlara kadar masaj yapardım ugrasırdım uyumazdı bi türlü. Hatta ilk gülümsemesini bile 2 bucuk aylıkken yapmıstı o kadar gazlıydı sürekli ıkınıyordu. Oğlumda ise 2 aydır hiç gaz sıkıntısı yaşamadık yiyo içiyo yatıy:). Suan bunu örnek verebilirim :)
Premseskolar AvMsl sansına ne cıkarsa ilk cocugum tabiri caizse canavar ikinci de ondan kalır yanı yok cünkü büyügü kücügüde yoldan cıkarıyor 2. Cock akıl isi degl sizn kararınd elbette ama cok iyi düsünün bn düsünmedim korndugm halde oldu demek gelesi varmıs dünyaya
AntiSosyallKelebek AvMsl İlk i bana Allahın tokatı 2.allahin lütfu gibi bişey 🤪 mizahen yazıyorum tabi bunu ama ilki cok yordu beni yedi bitirdi şuan 3.5 yaşında biraz duruldu çok şükür oğlum 9 aylık sakin bir bebek ve inanıyorum ki Allah dağına göre kar veriyor
Sekerpare_ AvMsl Benim tam tersi ilk bebeğim çok uysaldı 9 aylık iken hamile kaldım kızım kolik bebek ti çok zorlandım
AvMsl AntiSosyallKelebek bende böyle umut etmek istiyorum ama korkuyorum da aymı şeyleri yaşamaktan🥺 sizin adınıza sevindim 🌸
AvMsl Sekerpare_ siz o zaman ilk dakkadan golü yiyen şanslılardan! Değilsiniz 😀tek çocukta kalmak istemiyorum ama bir tane daha böyle zor çocuk büyütebilir miyim bilmiyorum benim sorum o yüzden sizin ilk çocuğunuz uslu olunca cesaret bulmuşsunuzdur 😇