Mustafaninkaderi52 Kızlar oğlum on buçuk aylık üstten diş çıkarıyor ve iki gündür ateşini düşüremiyorum siz ateşi düşürmek için neler yapıyorsunuz acaba hastaneye de götürdüm yine aynı değişen bir şey yok ateş değeri 38,5 bazen 39
gamze-k0 Mustafaninkaderi52 Bende daha yeni şimdi geldim hastanede bebeğim çok halsiz bende soğuk uygulama yapyorum benim bebeğimde 11 aylık disimiz patladı ama işte
Umutveannesi Mustafaninkaderi52 diş o kadar ateş yapmaz diye biliyorum ve diş ateşi inatçı olmaz. Ara sıra çıkar iner. Bizde 39.3 ateşle acil acil gezdik calpol dolven verin diyip gönderdiler muayene bile etmeden. En son nöbetçi çocuk doktoru bulduk meğer boğaz enfeksiyonu olmuş oğlum antibiyotik kullanmadan geçmiyor. Nerdeyse bir aydır hasta halsiz ve iştahsız. Diş diyip geçmeyin, 39 normal bi ateş değil ve düşmüyor diyorsunuz o dişten değildir
Haydinn Mustafaninkaderi52 diş ateş yapmaz canım inatco ateş hiç yapmaz yani bu aralar salgın var 6. Hastalık falan olabilir , kızımda öyle idi 3 gün ateş sürdü ılık banyo ve ateş düşürücüler dolven calpol 4-6 saat ara ile verdim toparlandık size de geçmiş olsun endişe etmeyin ama düşmez se yarın bi götürün doktora sağlık ocağna falan
Mustafaninkaderi52 Dün acildeydik serum verdiler bide bir kaç haftadır öksürük ve burun akıntısı var çocuğumda ama iştahı falan normaldi bu sol üst tarafta diş geliyor ve şiş dişin ucu gözüküyor genelde 3 gün oluyormuş bu ateş inşallah yarın son bulur beraberinde ishalde var dün kan verdik kanımızda çok şükür temiz çıktı hayırlısı yaa bebişler hasta olmasın