Hlde Bebeğim 9 aylık gece uykusundan yarım saat sonra uyanıyor tekrar geri uyutuyorum sabaha kadar da 10 kere uyanır geri uyuturum 5 ayından beri böyle buna nasıl son verebirim
Umutveannesi Hlde destekli uyuduğu için muhtemelen. Mesela sallayarak mı uyuyor ya da emerek mi uyuyor? Her uyandığında bu desteklerden birini verip uykuya öyle döndürüyorsanız bebek bunu alışkanlık yapar ve destek için kalkar. Yavaş yavaş desteği azaltmayı deneyebilirsiniz
Bulut-ily Jeliboonn Doktorum bana anlamaz diye düşünme şimdiden gece gündüz kavramına göre hareket et demişti akşam olduğunda hep karanlık loş ortamda kalsın gündüzde normal işini yap uyanmasın diye sessiz olma gün ışığında diye şuan 2 aylık şükürler olsun gece sadece emmek için uyanıyor ve geri uyuyor ve gündüzde tabi uyuması gerektiğinden fazla uyumaması o yüzden oyalamaya çalışıyorum :)
Dlk55blt-rdvn Jeliboonn sizin daha çok küçük düzen oluşmamış bizlerinki 8.5 aylık atma oalrak da postta bahsedildiği gibi berbat ötesi milyonkere uyanır, destekli uyutulduğu için diyorlar ama yüzlerce bebek var çevremde destekle aralıksız uyuyan
Hlde Jeliboonn gazı mı var acaba benim bebeğimde 40 çıktıktan sonra gündüz uyumama sorunu yaşamıştım hatla daha yaşarım ama biraz daha düzene girdi tek sıkın gece artık
Hlde Umutveannesi geceleri uyandığında hep meme veriyorum bunla ilgili video izledim uyandığında meme verdiğim için sürekli utanabilirmiş geceleri her uyandığında meme vermemeye calısıcam bakalım ne olacak
Umutveannesi Hlde rüya öğünü yapın. Bebeğinizin ayına göre o uyanmadan uykusunda emzirin. Bir saat sonra tekrar kalkıyorsa zaten açlıktan değil alışkanlıktan olur, aç olduğunu düşünmediğiniz sürece aynen meme vermeyin