Oğlum 33 aylık ekimde 20 de 3 yaşında olucak oyun alanlarına genelde gidiyoruz haftada 1 falan geçen hafta oyun grubuna gittik işte aktivite yapıyolar kum top havuzu falan var neyse geçen hafta çok güzel oyanadı hatta içeriye girdiğimizde merhaba ben geldim dedi çok girişkendir oğlum konuşlandır neyse bugün biraz geç kalktık saat nerdeyse 12 yi buldu gece biraz karnım ağrıyo diye kalktı gündüz suyla çok oynamıştı bende öğlen uykusu yapmadan gittik malesef uyku geldiğinde çok asileşiyor gittik işk yarım saat oynadı ordada 7 8 yaşlarında otizmli bi kız varmış kıyamam 6 7 çocuklardı öğretmen eşliğinde top havuzuna girdiler sen git o kızın bacağını ısır kız ağla bizimde süremizin dolmasına 10 dk kalmıştı öyle bi davranış sergilediği için gidiyoruz dedim sağolsun sahibi baya ilgilendi falan ama o kadar mahcup oldum ki sanki yer yarıldı ben girdim çıktım çok özür diledim oğlum adına oğlumunda sonradan içine çok battı içli içli çok ağladı ısırma huyuna nasıl çözüm bulurum bilmiyorum uykusu geldiğimi bizi ısırıyor genelde çocuk hiç ısırmamıştı😢 karışık yazdıysam affola