Skrn1 Anneler selam kızımı 15 gün emzirdim doğduğunun 10. günü küveze girince sütüm kesilmişti şuan 4 aylık temin göğüsümün ucunu sıktım süt geldi arttırılabilir mi bu
gececimon Skrn1 sürekli emzirme, ten tene temas, pozitif düşünme her türlü artar. Şu da var evlatlık edinen anneler bile emziriyor kaldı ki sizin sütünüz çoğalmasın, tabi ki olumlama yaptıkça mis gibi de çoğalır 😌
Oliver Beninde kesilmisti bi ara ssnorgleadi geri. Bos memede olsa bebegi emzirin. 5lt su icin, ben apamilin emzirmee cayini ictim. Sakin kalin bol bol uyuyun geri gelir.
gececimon Deletedmom_116 araştırabilirsiniz, ayları o kadar küçük olan bebekleri emzirenler var bazı ebe sayfalarında gördüm bende zaten boşuna demiyorlar olumsuz olmayın pozitif olun sütünüzü etkiliyorsunuz diye bu insanlarda bilinçli kişilerle çalışarak olumlu sonuçlar alıyorlar ❤️
Skrn1 Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim umarım artar 4 ay sonra böyle birşey görmek gerçekten beni çok şaşırttı ☺️
gececimon Deletedmom_116 Gerçekten öyle, önceden insan nasıl içinden insan çıkarır diye hayretle düşünürken bunu yaşamak vesile oldu, memelerden nasıl süt geliyor diye düşünürken bunu da yaşadım yalan yok kızım yaşına yaklaşıyor ve ben hala şaşkınım süt geldiğine 😂 cidden annelik çokkk farklı asla anlatılamayacak bir şey