Melikebatuhan cocuga zarar verirsiniz allah korusun. Kanguruyla ufak tefek dağınıklık toplama yapılır (bulaşık mak boşaltma, ayakta çamaşır katlama gibi) temizlik&yemek olmuyor (denendi:))
Şuan önceliğimiz bebekler💞 kitap okuyun, sürekli konuşun, dönemine uygun aktiviteleri aksatmayın derim.
Derin temizliği eşiniz varken ayda bir de yapsanız yeter. Yemek deuyudukça yapabileceğiniz aşamalı yemekler, eşiniz gelince yapabileceğiniz şeyler tercih edebilirsiniz.
Ben de başladığım iş yarım kalınca çok geriliyorum, onu yenmeye çalışıyorum. gece uykusuna geçince evi topluyorum, süpürme pozisyonuna alıyorum. Sabah Robot evi süpürüyor. Sabah uykusu uzun oluyor o arada banyo temizliği ve mutfak toparlama yapıyorum. Çöp biriktirmiyorum, pratik temizleme mendilleri ile toz alıyorum. Rutinleirm var: çamaşır yıkama günü, ütü günü gibi o günlerde başka iş ve yemek işi çıkarmıyorum ki cocuga ayırdığım süre azalmasın, durmuyor zaten. Bir günleri bir günlerine uymayabilir mükemmeliyetçi olmamalıyız, şu zamanlarını tadını cıkarmalıyız🙏🏻