Busex Merhaba kozlar ya bugün rezerve yapmıştım havuza gıdecektım ama bir baktım adet oldum yanı başlıyor. Tampon nasıl birşey hıc kullanmadım takması çıkartması zor mu tek başıma yapabılır mıyım ?
drns Busex daha önce fitil kullandınız mı dışarda kalması gereken yerde kısa bi ipi var ki kutusunda nasıl kullanılıcağını anlatan kılavuzu vardır
dg1ozge Çok basit dışında ipi var. İtebildiğiniz kadar itiyorsunuz, ipte dışarda kalıyor. Sonra o ipten tutarak çıkarıyorsunuz. Sık sık değiştirin
Mervegvn123 dg1ozge bendede var ama ben korkup tam itemiyorum sanırım oturunca vs batma yapıyor içeride tam gitmediği içinmi yoksa bana mı yaramadı bu şey acaba
dg1ozge Mervegvn123 ya açıkcası ben de çok rahat edemiyorum, mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Bir de alışmak lazım sanırım. Kullananlar hep çok konforlu olduğunu söylüyor, belki ben de tam beceremiyorumdur ama kutuda böyle tarif ediyor.
Busex Mervegvn123 babada ılk varma gıbı oldu kendımı kastığım için olmuş rahat bırakınca rahatça girdi kolaymış aslında
Mervegvn123 dg1ozge aslında bu sıcaklarda ped yerıne cok guzel bır secenek ama ben ezıyete devam edecegım sanırım 😀