Leylaq Kızlar bebeğime 9 tane çeyrek takıldı bunları nasıl değerlendirire bilirim evde sakıncalı onun adına bı hesap açabiliyor muyum para olarak yatirsam orada birikse
nazlimom_ Leylaq tl nin bi değeri yok ben çeyrekli kolye yaptırdım kendime. Bileziklerimde altın hesabında duruyor altın hesabı yapabilirsiniz
Leylaq @Dikkatannevar Nasıl oluyor o birde bildiğim kadariyla onun bı süresi var o süreden önce çekersen devlet bir kismini kesiyor vermiyor diye biliyorum
Dikkatannevar Leylaq biz Halk bankasına aylık 200+200 yatırıyoruz. Acil bı durum olursa yarısını alabiliyoruz. On yıl boyunca diğer yarisina dokunamiyosun
PamukPrensesannesii nazlimom_ altın hesabı için yıllık para ödemek gerekmiyor mu ? Bence 9 çeyrek için değmez.
nazlimom_ PamukPrensesannesii hYır o kasa alıp kasaya atarsanız ödeniyo bu altın arttıkça üstüne para geliyor kâr ediyorsunuz arastırın
Leylaq @PamukPrensesannesii Hmm nasıl yapabilirim başka peki elime gectikce üstüne ekleme yaparım yine ben
PamukPrensesannesii nazlimom_ altın olarak mi götürüp yatırıyoruz bankaya yoksa bozdurup para olarak mi yatırıyoruz. Bende de var birkaç çeyrek bilgi verirseniz öyle yapayım
nazlimom_ PamukPrensesannesii internet bankacılığından oluyor hangi bankaya yatırcaksanız arayıp bilgi alın eşim biliyor onda açık hesabı
dg1ozge Altın hesabı açın, o çeyrekleri de hesapta yine altın olarak tutun. TL yatırımı bu devirde aşırı mantıksız enflasyon ortada