Zeliha12 Normal doğum sonrası kabızlık çekenler ne yapmam lazimmm çok kötü durumdayım dikislerim var ikinmamam lazimm
Ekncirem Zeliha12 sezeryan oldum ben doktor kabızlık için şurup yazmıştı hastaneden çıkarken sizde doktorunuza söyleyin bence onun sayesinde çıkıyorum rahatlıkla
Ecegerginn Zeliha12 zeytinyağı kabızlığa iyi geliyor genelde bir kaşık falan içseniz ve sucu ağırlıklı beslenirseniz geçer belki
Lahmacunayran Zeliha12 Bende normal doğum yaptım ve 1 hafta neler çektim erik çiri kaynattım çekip onu yedim
benkosarim Zeliha12 Ben de öyleydim çok kötüydüm Allah razı olsun doktor bana eczaneden git dulcasoft al dedi Bir daha kabız mabız olmadım siz de alın burada kaç kişiye yazdım herkes Allah razı olsun yazıyor gidin deneyin emzirenler doğum yapanlar bebekler bile kullanabiliyor suyun bardağının içine katıyorsunuz
yagizinannesiiiiiiiiii Zeliha12 doğumdan daha zordu sanki o kabızlık 1 hafta sonra cikabilmistim tuvalete. Sanki tekrar doğurdum 😏 ilaç onersin canım doktorun
Zynp1 Zeliha12 şurup vermişti doktor ama bazılarıa etkisi olmuyor,,, kayısı kompostosu icmistim 1 hafta boyunca o kadar rahattiki bende şurup sayesinde iyiym sanıyordum komposto bitti şurupu kullandim faydası olmadı meğer komposto sayesinde rahatmisim
Deletedmom_70 Zeliha12 bulabilirseniz şeftali kayısı kompostosu çok iyi geliyor. Zeytin yağı tüketin. Duphalac şurup var onunda etkisi oluyor.