HasGok-001 Maniküre bir başlayınca sonra krahatsız olduklarını devamının gelmesi ve düzenli gidilmesi gerektiğini söylüyorlar doğru mu
Meleklerinannesiii HasGok-001 et pensi manikür kasesi , ve saç kremi 🫠 saç kremi elitleri yumuşacık yapıyor kuaförde çalıştım 4 yıl kadar ordan biliyorum ve olmazsa olmaz törpü😂😂
1tostos22 HasGok-001 tirnak kenarindaki etleri bir kere temizlediniz mi buyuyunce rahatsiz olmaya basliyorsunuz yani devamini getirmek gerekiyor ama diger hanimlarinda yazdigi gibi evde cok rahat yaparsiniz.
kenankaan HasGok-001 bildiğim kadarıyla başlayınca devam etmek lazım gibi. Tırnak etleri uzuyor haliyle. 36 yaşındayım, bu yaşıma kadar 1-2 kez yaptırdım. İhtiyaç duymuyorum. Zaten tırnakları kısa kullanıyorum. Yani çok da şart mı değil bence..
HasGok-001 Benisahtesevme2 öyle mi diyosunn 😅becerm de var aslında yani yapabilirim ama ne tür malzemeler mesela
HasGok-001 kenankaan bende çok uzatmam tırnaklarımı alışık olmadığım için rahatsız olurum evde bakımını yapmaya karar verdim, teşekkür ederim.