Selam kızlar iki yıl önce gebeliğimde beşinci ayında dışkı da kanama ve karın ağrısıyla doktora gittim tahlil tetkik yaptılar dizanteri dediler hamile olduğum için kolonoskopi yapmadılar neyse ilaçları kullandım doğumdan sonra iyileştim çocuğum 1bucuk yaşına geldiğinde tekrardan dışkıda kanama karın ağrısıyla gittim kolonoskopi yapmamı söylediler kolonoskopi yaptım bir yerde Ülseratif kolit olabilir dediler başka hastaneye gönderdiler tekrardan gittiğim hastanede kolit olduğumu parça sonucuyla kesinleştirediler ama o döneme kadar verdikleri ilacı kullanmıştım sonuç gelene kadar tamamen Karın ağrım geçmişti doktorda bu ilaçları sürekli halde kullanmam gerektiğini söyledi ben de şu an şikayetim olmadığını karın ağrım kanamanın olmadığını ilaç kullanmak istemiyorum dediğini söyledim gerçekten de öyle mesela şu an hiçbir ağrım hiçbir kanamam yok kutu kutu ilaçları kullanacaktım kortizonlu ya da çok korktum bilmiyorum kullanmaktan ilaca bağlı kalmaktan ama bazen düşünüyorum ya diyorum ilaç kullanmadım bu hastalık şu an uyuyorsa tekrar uyandığımda daha kötü bir sonuçla karşılaşırsam böyle bir şeyle karşılaştınız mı şu bir aydır falan çok yorgun hissediyorum kendimi acaba diyorum o yüzden mi