bisenakillisinzaten Karnıyark yapcam ama soğan kalmamış onun yerine sarımsakla tatlandırsamolur mu sizce
Merve-miray bisenakillisinzaten Soğan bütün yemeklerin lezzetidir bana göre ☺️ Yapan bilen kişi çıkar umarım. Yoksa da komşudan isteyin. Aldığınız da verirsiniz geri.
biradamavisi bisenakillisinzaten bol kıymalı olur. Sarımsak kekik falan atarsanız lezzetli olabilir. Kimi soğanı sevmiyor çok az kullanıyor mesela.
Kbrbisi28 Esim sogan sarimsak yemiyor ben yapiyorum ama caktirmadan sogan olmasada sarimsak rendeleyip atiyorum patlican yemekleri cunku sogan sarimsak istiyor illaki
Anr5155 bisenakillisinzaten neden olmasın olur tabi ki soğanlıdan farklı olabilir tadı ama yadırganacak bir değişiklik olacağını zannetmiyorum
Eflin06 bisenakillisinzaten soğan sevmem soğansız yaparım cokta güzel oluyor bol baharatlı yapın pişman olmazsın 🫠
Mervew bisenakillisinzaten benim soğan alerjim var her yemeği soğansiz yapıyorum belki damak tadı alışık olmayan için çok lezzetli gelmeyebilir ama biz yiyoruz.
bisenakillisinzaten Yaptım çok güzel oldu. Kıyma domates sarımsak bol baharat koydum. Artık evde soğan olsa da böyle yapcam. Daha çok beğendim. Teşekkür ederim herkese 😁