Kalbim22 Asya2880 merhaba izzet güllü videoları işe yarıyor mu gerçekten ne sıklıkla ne kadar izlemem lazım acaba? Bir de ne kadar sürede etki gösterir
Asya2880 Kalbim22 gerçekten işe yarıyor her gün bir canlı tanık izleyin size nasniz gerekeni söyler anlarsınız süreçler en az 3 ay ila 6 ay da etkisini gösterir siz YouTube İzzet güllü canlı tanık yazıp başlayın gerisi gelir ins
Zeyzeytu Busex bnde aynıyım 3 seneden sonra ilaca başladım. Çok direndim ama ilaç içmemeye baktım olmuyor başladım . Bnmkş ilerlemiş ve kalıplaşmıştı artık ve depresyona sürükledi . Hayattan zevk alamıyordum çünkü bilşey yapsam anksiyetem tutyodu eve kaçıyordum evimde güvenliydim . Bukdar değildim ama yaşantı stres arttırıyo . İlaç içiyorum 4 aydır çok şükür çok iyi geliyo arada gene vuruyı ama eskisi kadar takmıyorum en azından. İlaç ve terapi iyi geliyo diyolr yakın zamanda terapide alıcam inşallah . Ama inan ilaç kilo yapar uyku yapar diye düşünme çocklu olunca mecburiyetten herşeye alışıyo insan bnmde 2.5 yaşında kızı var var. İlk 1 hafta uyku oldu evet ama şuan gayt iyişym
Busex Zeyzeytu içimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsun sizden 🙂ilaca gerçekten benımde başlamam lazım ama şöyle oluyor streslıyken kesın başlıcam diyorum stresım bitiyor sabah oluyor aa harıkayım tamam başlamama gerek yok dıyorum sonra bir bakmışım bır ıkı gün sonra akşamı yıne aynı şey kısır döngü . Direniyorum bağımlılık yapmasın falan diye ama nebılım yoruluyor ınsan.dışarda yemek yıcem bir anda geliyor yemekte yarıda kalıyor.eşimde dıyor yınemı oldu vs vs . Bazen de alkol alıyoruz eşimle de şimdi ilaca başlayınca alkol de içemıcem sarhos falan kafam güzel mesela olmıcak yılbaşında doğum günlerinde..eşim ıçecek ben ızlıcem onuda düşünüyorum .ayyy valla bende bılmıyorum
Kbrbisi28 Bi suure ilac kullandim duzeldi diye biraktim tekrar hamileligimde basladi takintili bi insanim herseyde pimpirikliyim o olmaz bu olmaz on yikidinmi onu verme dikkat et oyle tutma cocugu hele evde yalnizsam ve cocuk ateslendiyse heptan sapitiyorum o an beynim duruyor dahada kotuyu dusunuyorum ama yavas yavas azalma oldu artik cunku engelleyemezsem cocugum icin zararli olucaktim dogum korkum vardi lokal degil genel anestezi ile aldilar doguma beni yoksa panikleyip dokunulmasada kaciyordum
Kiri57 Busex direkt psikiyatriye git muhtemelen ilaçla destekleyeceklerdir seni bir yandanda asıl terapine devam et iyi gelmedi diyip sakın bırakma. İlk bir kaç seans hep tanışma seansıdır.
eymen_tugce Busex vitaminler çok önemli … MAGNEZYUM, D VİTAMİNİ, B12 , DEMİR bunlara acilen baktırın … İyi bir psikiyatri psikolog ilk bunları ister bunu ihmal etmeyin .. bunlarda sorun yok ise anksiyete ilgili çözümlere bakın
Benvekizim Busex öyle demeyin mutlaka baktirin aynı sekildeydm pskologa yönlendirmeden vitaminlere bakicam dedi Dr eğer onlar düşükse aynı belirtileri verir dedi vede değerlerim çok düşük çıktı iğne vs kullandım değerler çıkınca belirtiler geçti boşu boşuna psikolojik ilaç içmiş olacakdm direk pskologa gtseydim
Busex Benvekizim doktora hangi bölüme gıtmelıyım bılmıyorum . Kan değerlerime bakmak için iğne falan yapılır değil mi ? Ve uzun sürer mu bu işlem