ebruturannnn Meraba anneler derler yaa hep anne sütü sondaki yağlı kilo yapar öyle bişey var mı doğru mu benim oğlum çok hızlı emiyor sonra bırakıyor ben gögüsümü sıktığımda hala su gibi ama kilo alımda iyi yani
melekmelek ebruturannnn çocuk emiyosa kilo alıyorsa ve huzursuz değilse böyle konulara çok da takılmamak lazım bence🤷🏻♀️😊
Bebekaslan ebruturannnn evet son süt yağ açısından fazladır ama kimi bebekler 10 dk da kimi bebeklerin 30 dk da gelir ama memede süt bitme diye gibi bişey olmaz emdikçe gelir benim öyle idi bu sebepten sürekli emdiğinden gündüzleri yani son sütü aldığından bu ay 1400 aldı
Minikprensannesi ebruturannnn evet dogdu benım sütüm de çok yaglıydı hem hızlı kılo aldı hemdr yüzünde çok sivilcelenme oldu ben doktora sordum çünkü baya yüzünde sıvılce vardı doktor sütün yaglı ondan dedi yaglı süt güzeldir 😌
Sevince ebruturannnn evet son süt yaglı oluo gögsün boşalana kadar tek gögüs verirnce bebekler kilo alıo :)
Dgndrmz Bebekaslan benm bebegımde ilk aylarda 1.600 almıstı mesela suan 5aylığız artk gramlara dustuk 6aydan snra daha dusecekmş kilo alımı
ebruturannnn Bebekaslan her emzirmede bir göğüs emiyor kalkınca diğerini veriyorum sizinde öyle mi sürekli tek göğüs mü emiyor
Bebekaslan Milaaa 2 aylık benimki kilo alır bolca emzirin ben işi gücü bırakın bol bol vakit geçirin hem süt geliyor hem bebiş doyuyor kilo alıyor
Bebekaslan Dgndrmz evet ilk üç ay cok gelişimi daha hızlı olur ilk 6 ayda doğum kilosunun iki katına ulaşır ortalama
Dgndrmz Bebekaslan aynen cok sukur bız 2 aylıkken 2 katı olmustuk 2ay 3 kilo aldı diğer 3 ayda 1bucuk aldık
Zubeydeeren ebruturannnn evet canim dogruymus hemsire de soylemisti ilk gelen su ihtiyacını karsiliyormus sonra gelen yağlı sut kilo aldiriyormus bide yagli sut bebek uyur diolar uykusu nasıl iyi mi benim oglumun kilo alımı iyi ama uykusu pek yok sutten mi kaynaklanıyor die düşünüyorum
Zubeydeeren ebruturannnn evet canim dogruymus hemsire de soylemisti ilk gelen su ihtiyacını karsiliyormus sonra gelen yağlı sut kilo aldiriyormus bide yagli sut bebek uyur diolar uykusu nasıl iyi mi benim oglumun kilo alımı iyi ama uykusu pek yok sutten mi kaynaklanıyor die düşünüyorum
melasya ilk sut daha cok laktoz icerir ve su gibidir.ardindan yagli sut gelir daha doyurucu daha protein icerrir.gece ise surekli yagli sut uretir vucut saglik ocagindaki ebe gece daha ck emzirin demisti kilo alimi icin.
ebruturannnn Bebekaslan iyi ozmn bende bir göğüsü tek emiyor die korkmuştum doymaz die çnkü diğerine gerek kalmıyor kaç aylık bebeğiniz