Zehrade Şimdi 30 kg bavul hakkımız var ben eşim ve 2 kızım 120 kg hakkımız olmus oluyor bu arafa yurtdışından türkiyeye, şimdi bir valiz 40 gelse diğeri 50 gelse diğeri 30 gelse sıkıntı çıakr mı yoksa her bir valizin 30 kg mı olması gerekiyor illa
Zehrade Zehrade yani bir valiz 50 olsa diğeri 40 diğeri 30 toplam 120 kg olarak sayılır mı yoksa her birinin 30 kg olması şartmı
dlk1410 Zehrade ben yurtici seyahat ettim ben eşim ve kızım 40 kilo hakkımız vardı o zaman hepsini bir çantaya koydum sorun etmediler sonuçta aile olduğu için sorun etmiyorlar istediğim gibi koyuyorum
neolacaksimdi_ Zehrade yurt içi toplam 120 kilo olması sorun değil ailesinin sonuçta birlikte veriliyor ya
Zehrade Hazallll ya tamam o zaman ona göre ayarlıcam tekrardan teşekkür ederim deneyimlediniz mi bu arda
Beril4226 Ben yurt içi seyahat ettim ama her bavulun 30 kg olması şart degildi ama yurtdışını bilemem
dlk1410 Zehrade basit hangi havayolu firmasıysa müşteri hizmetlerini arayın en sağlam bilgiyi onlar verir 😇
dlk1410 Zehrade Onların belli bir ml var. Ruj, rimel vs birşey olmaz ben hep koyuyorum ama bende riske atmayın bagaj için vereceğiniz valize koyun. Hatta şampuan vs kabul etmiyor kaç ml sonra olduğunu hatırlamıyorum
benbileanneoldum Sürekli yurt dışı seyahat ediyoruz aile olduğumuz için toplam kiloya bakıyorlar valizlerin kaç kilo olduğu fark etmiyor birde krem falan yanımıza izin vermiyorlar daha önce İngiltere dönüşü hep çöpe atmışlardı yasak olduğunu söylemişlerdi. Bu arada Twitter falan kullanıyorsanız orda havayolu şirketlerinin Türk hesaplarına yazabilirsiniz geri dönüş yapıyorlar ben aklıma takılan birşey olunca öyle yapıyorum 😊
Zehrade benbileanneoldum Hazallll Zynpalin Egeninannesi2209 teşekkür ederim kızlar hepinize sayenizde yeni aldığım makyajlar çöpe gitmicek 😂 sabah yaparım büyük babullsrfan birine atarım içine artık, Egeninannesi2209 evet beraber kesildi çol teşekkür ederim içimi ferahlsttınız