Zatilokumum93 Merhaba güzel anneler Ankara’da bulunan HappyKids Anneleri olarak buluşup tanışalim diyorum Katılmak isteyen olursa yorumlarda konuşalım. Yer ve zaman olarak birlikte ortak karar verelim diyorum nediyosunuz 💙🤞
Cilem_ycl0 Zatilokumum93 Ankara /Çubuktan selamlar❤️ Çok güzel olur yeni çevre yeni arkadaşlar hepimize iyi gelir😊
egee_momm Zatilokumum93 ayy mekan be gün uygun olursa bende gelirim benim bebişte daha küçük eşim olmadan zorlanıyorum dışarda🤭
Zeliff Zatilokumum93 ben haftaya memlekete gidiyorum canım daha sonraki buluşmaya katılırım inşallah 🥹
[silindi] Zatilokumum93 Karar verilsin, eğer mekan bana uyar ise bende gelirim 💙 çünkü oğlum 4.5 aylık ve pek dışarıda duran ve seven bir çocuk değil tek çıkamıyorum 🥺
Zatilokumum93 [silindi] ya çok sevindim Ankara’da olmana 🤍 Ya inan çocuklarla çok zor oluyor ben o sıra küçüğü anneme bırakıp oğlumla gelmeyi düşünüyorum çünkü 2 çocukla biraz işim Zor 🤣
[silindi] Zatilokumum93 Bende genel olarak annemle çıkıyorum dışarı. Tek başıma çok zor oluyor. Oğlum birazcık zor, sıkılgan ve memnuniyetsiz. Maşallah 😃 karar verilsin bende ona göre kendimi ayarlamaya çalışırım 💜
Zatilokumum93 [silindi] tamamdır 🫶 Benim bir agostosta tatil işim var öncesi olursa güzel olur diye düşünüyorum aslında 😁 ama herkese uyması lazım işte 🥰🥰 bilirim öyle çocuk bende de var ah ah neler çekiyorum 6 yaşına geldi hala aynı
silaa66 [silindi] tubaa ıstanbulda degılmısın seen bu beni üzdü suan buluşma hayallerimiz vardı sevdıklerımızle 😂
Gizem93- [silindi] Zatilokumum93 Çok güzel olur Zaman ve mekan kararlaşsın bende katılmaktan mutluluk duyarım benimde oğlum 6 aylık 🥰♥️
Zatilokumum93 Evet kızlar çoğalınca karar vereceğiz 🫶💕 @Deletedmom_58 @Yigitinannesi0312 @Ozdmr06 @Cilem_ycl0 @06elfber06 @egee_momm
egee_momm Zatilokumum93 eğer uygun olursa Whatsap grubu açalım hem birbirimize fikir veririz hem ayarlamış oluruz 🩵