VerdaY Arkadaşlar merhaba dün 6 ay aşılarımızı olduk dün ateşiq çıkmadı ama şu an bu saatte 37.5 a çıktı ateşi bu normal midir bilen var mı?
Elmsnghn VerdaY bizimde öyle olmuştu o gun degil de ertesi gun çocuğu kucağıma aldığımda atesler icinde yaniyodu
Nvndmr Bizde 18 temmzda aşı olacaz arkadaşın bebeğide 6 aylık aşı oldu ateşi 37.5 cıkıodu 2 3 gün bu şekil devam etmiş bnde acıkcası bu sıcaklarda yapsam mı yapmasam mı karar veremedim
Elmsnghn Nvndmr o gun hemen ilik sirkeli duş aldirdim. Calpol verdim elhamdülillah rahatladı. Kimi ağrı kesici taraftari değil bağışıklığı guclensin diye ama ben dayanamiyorum
Nvndmr Elmsnghn valla ben fitil vermeyi düşünüyorum çünkü oğlm 2 yaşındayken havale gecirdi aklım cıktı o yüzden ateşten aşırı korkyrm kac gn sürdü ateş cok soru sordm ama başımdan geçtiği için ve havalarda sıcak olunca tedirginim
Elmsnghn Nvndmr estağfurullah o ne demek. Sirkeli ılık dusu aldirip ilaci icirdikten bi yarim saat bi saat sonra düşmüştü cok şükür
Elmsnghn Nvndmr ayrica soguk olmasina rağmen zibinla yatirmistim ustunu de ortmemistim. Sizde bir bezle yatirin bence
Nvndmr Elmsnghn cok şükür ya bazıları 3 4 gün sürüyor diyince vazgeçtim aşı dan Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
Nvndmr Elmsnghn evet öyle yaparm uyumam zaten o gün cünki gercektn burası 40 derece sıcaklıkta yazın aşı olmak zor
Elmsnghn Nvndmr her çocuğun bünyesi bir değil ki. Diğer asılara tepkisi nasıldı. Benim oğlum mesela hiç etki etmemisti 6. Ay asisi ilk kez ates yapti bi gun sonra.. hemen o gun degildi belki de asidan da degildi baska biseyden oyle oldu