Aslihan21 Merhaba anneler doğum parası ne kadar aldınız birde izin bitince başladığınızda ki yatan dahamı fazlaydı ben yeni aldım 7 bi 4 bi yatta kısmiyide aldım acaba diğeri fazla yatarmı az geldi yani bana asgari ücrette yükseldi
Storymoon Aslihan21 ben bile 2 yıl once 6500 bi aldım 6500 ayrı aldım 13 bin tl para almıştım bu ne bee çoook azz
Elmsnghn Aslihan21 yil icinde raporunuz coksa ona gore yatıyor. Ve izne çıktığınızda asgari ucret ne kadarsa ondan hesaplanır
ArsAyz Aslihan21 Fazla yatar tabi ki. Tam 40. haftada doğurmadığınız için ilk 7bin sonrasında kalan 4bin yatmış. Şimdi en kötü 11 yatması gerek. Benimde 3 parça şeklinde yatmıştı
Elmsnghn Aslihan21 muhtemelen is yeriniz parca parca SGK’ya bildiriyo. Bana sorduklar cunku raporun bitince mi teslim edelim hepsini toplu mu almak istersin parca parca mi demislerdi. Bende toplu olsun demistim. Bi dogumdan onceki raporun parasi yatiyo bide dogumdan sonra rapor bitince
Kayrabebe Bu para herkese yatıyor mu yada sadece kamuda çalışanlara mı kızlar ? Bende çalışıyorum ama öyle bi para almadım
Kayrabebe Elmsnghn iş yerime doğum raporumu gönderdim sadece. Bu yeterli mi? Çalışıyorum ama sadece doğumdan sonra 300 tl aldım
YaseminAsel Aslihan21 bildiğim kadarıyla doğum parası sizin izine ayrılmadan önceki aldığınız maaşların bir yüzdeliği alınarak hesaplanıyor ben şubatta doğum yaptım ama bizim sözlememiz geçen ay oldu zam geçen ay geldi ama ben eski aldığım maaştan bile daha düşük aldım 9000-10000 civarı maaş alıyordum ama doğum sonrası 25000 yattı(13 haftalık ücret)
Aychovsky YaseminAsel bende martta dogurdum gecen sene tabi brut ucretler dusuktu 28.500 yatti cok cok az enflasyon karsinda emegimiz eridi
Aychovsky Betulazraaa ortalama ucretiniz neydi brutunuz ? Bana da 28400 tl yatacak 3 bin yatti diger kismi incelemede hala