Cubukkrakerim Kızlar bugün sezaryenle doğum yaptım bebeğim devamlı uyuyor uyandıramıyoruz memeyi tutmak istemiyor memeye gelince de uyuyor çok az emdi ne yapmalıyım çok üzülüyorum
beyzacmvrc Cubukkrakerim topuğunu sıkın ıslak pamukla yüzünü gidisini silin ayağını gidiklayin bı şekilde uyandırın sarılık olur Aynı şeyi bizde yaşadık sarılık oldu sutum gelmedi gelince de uyudu emmedi sarılık olmuş uyandıramiyordyk aslında uyku değil baygınlık gibi biseymis açlıktan şekeri dusuyomus ve sarılık oluyormuş sanirim Sağıp kaşık biberon ile ver veya
bluem Cubukkrakerim bana hemsire ayakklarjnj cimcikle burnunu sık filan demisti 🤦🏻♀️ gene uynmiyrdu zor uyandiriyrdum
Barlas03 Cubukkrakerim ay bende yaşadım bunu ayağının altını parmağınla ovala veya belini ovala sırf bu yüzden çığlık atarak ağlayıp hastanede bi gece daha kalmıştım hemşireler beslesin diye korkma sonrasında memeni sömüre sömüre emecek
canan1905 uyandır canğm biz uyandırmadık uyuyo sandık barılığı arttı yoğunbakıma elındı yavrum aynısını yaşama
Bebegimm1 Cubukkrakerim sarılık olur üstünü soyun eğer üstü kalınsa sıcaktan uyanmayabilir ıslak bez gezdirin vucudunda uyanır ister sağıp verin sütünüzü eğer henüz sütünüz gelmediyse mama alıp şırıngayla yada kaşıkla besleyin sık sık beslenmesi gerekli bebek hemsiresini çağırırsanız oda yardımcı olur uyandırmanıza
Cimcikbasan Altını açın, ayağını sert ovalayın, burnunu sikin, yüzüne ve ayaklarını pamuklu suyla silin. Korkmayın hiçbir şey olmaz. Uyandırmazsaniz sarılık olur siz uğraşırsıniz. İlk zamanlar saat başı emziriyordum bence 2 saati beklemeyin
Woman35 Cubukkrakerim ayak parmaklarının biraz altını gıdıkla topuklarına sık canı acır diye düşünme biraz acısın ağlasın uyansın ki emzir yüzünü ayaklarının altını vücudunu vs ıslak mendille sil altını aç eğer meme de uyursa burnunu sık çenesine dokun yanağını dürt kendi memeni oynat/dürt
Woman35 Bi de hani birine uzaktan uzun uzun öpücük atarız da tiz Bi ses çıkar ya o sesi çıkarın uyanana kadar bebişe fazla yaklaşmadan yapın ama birden de irkilmesin