Fulyy Anonim01 ayy yok kız bebem yanıyor zaten sıcaktan uyuyamıyor zıbınla yatıyor üstünü bile örtmedim nerde yaşıyorsunuz ki
yarenaslan Anonim01 iciniz rahat etmiyosa askili cok ince muskin uyku tulumlari var onu giydirip yaptırabilirsiniz gem ayallari usumez hem terlemez ama cok sicak olursa ev sadece zibib bencede
Aaayysseee Anonim01 yani ayakları çok üsuyorsa bilmiyorum ama şu aan çok sıcak havalar zaten olmaz kışın belki ama
Slsmsk Elleri ve ayakları soğuk olur bebeklerin. Üşürse göğüs kısmı soğuk olur. Bu sıcakta çorapla yatırırsanız bebeğinize faydadan çok zarar verirsiniz.
Anonim01 Slsmsk zıbın giydiriyorum göğüsü soğuk oluyor hiçbir yer açık olmamasına rağmen bilemedim ben de
Edada Anonim01 Yaz geldiği günden beri ne gece ne gündüz çorabı unuttuk biz 😂 bırak çorabı kıyafet giydiği yok hep zıbınla bazen pijama giyiyor sadece. Kışında uyurken de asla çorapla yatırmadim her uyuduğunda çıkarttım.
Madamemom Anonim01 geceleri yada uyurken bebeklere çorap giydirmek beyinde hücrelere zarar verir tavsiye etmem
Ozlem22tuana Anonim01 bende corapsoz yatırıyorum gündüz bazen giydiriyorum öyle bu sıcakta heleki yatarken giydirmenize hiç gerek yok
hulya09 Anonim01 ben giydiriyorum gece de gündüzde ama üstünü örtmüyorum hava sıcaklığına göre tulum giydiriyorum
Drysmsn Anonim01 hayır gıydırmıyorum kısın da gıydırmedım sımdı de Uzerını örtüyorum yeterlı bana göre
-Eraymoms- Anonim01 hayır giydirmiyorum evde gun içinde de giydirmiyorum hava çok sıcak zaten soğuk olsa bile benim oğlum kış bebeğiydi ocak ayi 3 aylıkken çorapsız yatırmaya başladım direk
Kuzularinanasi Anonim01 valla nerdeyse aylardir corap giymiyor.bi yenidogan zamani giydiriyordum.simdi ztn kendi cikartiyor hic sevmiyor.1 yasinda.6 aydir corapsiz diyebilirim.gece de zibinla uyuyor ustunu örtmuyor.kan dolasimi icin corap uyurken giyilmez buarada