Almina-b 2 aylık bebem de meme reddi gece emiyor şuanlık gündüz imkasız sağıp veriyorum siz neler yaptınız
Merveio14 Almina-b atak haftası olabilir bnm bebeğimde atak haftasında öyleydi. Şimdilik şükür iyiyiz Emmek istemediği anda hemen ordan bi kırmızı balık şarkısını patlatıyordum ona alıştırdım bir iki ağlayıp sonra emiyordu :)
mumineanne Pilates topunda zıplayarak emziriyorum , ayakta emziriyorum ve bu akşam hepkids ninni pışpış sesi açıp mememi yanağının kenarına koydum sarıldım kendiliğinden aranıp tuttu . Sakin kalmak önemli acıkınca mecbur emecek☺️
Almina-b mumineanne anne olmak çok sabır istiyor gerçekten ne yapacak insan şaşırıyor yeterki emsin diye bende deneyim plates topunu ☺️
Almina-b Merveio14 inşallah öyledir atak haftaları çok sıkıntı bende piş pış sesi ile akşam ediyoruz hatrın kalmasın der gibi yalandan emmiyor bırakıyor
Basaksann Bizimkide biberona alıstı, silikon meme ucuyla bi kaç gün emzirdim tekrar döndürdüm silikon uç bizde işe yaramıştı
Merveio14 Almina-b ahahaha hatrın kalmasın diye mi Buda iyiymiş 😂 canm canları sağolsun sabret düzelecek elbet