prensesko Dün 20 lik çektirdim hala ağrısı var normal mi acaba ya bir de çektirdiğim yerde beyaz bir şey var sabah sağlık ocağına gittim aft dedi hiç öyle bir şey olmazdı bende antibiyotik falanda vermedi
Deletedmom_79 prensesko hemde nasıl normal hem ameliyatlı hem sürülmüş 20lik çektirdim ikisi de benzer süreçlerde iyileşti. O lanet bir diş olduğundan gördüğün şey çene kemiği olabilir. Kök kısmına görüyorsan. Biraz sabır dilerim dış ödem için buz kompres yap
Bety2 prensesko bana antibiyotik vermişlerdi ameliyat olduğum için. Genelde Gargara ve antibiyotik verirler
Birannisbirbebis prensesko ben bugün çektirdim antibiyotik ağrı kesici verdi ilk 2 gün muhakkak içelim ağrı olmazsa bırak dedi hafif bir ağrım var ama şuan iyiyim şükür olsun korktuğum gibi geçmedi, siz nasılsınız ?
Deletedmom_79 prensesko bi kaç gün daha sürer. Ağrı kesici al bence eczaneden. Emzirme sürecindeysen ama malum parol
prensesko Deletedmom_79 yok çok şükür o dönemleri atlattık üç gündür bi profen mi neydi öyle bir ağrı kesici kullanıyorum
prensesko Birannisbirbebis antibiyotik hiç kullandırmadı ya yanlış mı oldu acaba herkes antibiyotik sordu tedirgin oldum 😕 bugün üçüncü gün ağrı kesici etkisi geçince çok ağrıyor 😣
Birannisbirbebis prensesko bence tekrardan gidin siz iltihap olabilir 3.gün ağrı devam etmesi normal gelmedi bana