Bsee Ya kızlar 6 ay oldu doğum yapalı ben hemen de regl oldum düzene girdi zaten emzirmiyorum fakat 15-20 gün önceden başlıyor bel ve karın ağrısı normal mi yaşayan var mı böyle olmazdı hiç
witcher Bsee Valla bende öyleym bu aralar ama zamanında oluyorum 1 yıl oldu ben doğum yapalı son 2 3 aydır böyle anlamadım aha diyorum erken adet olacam ama olmuyorum birde korkuyorum hamilemiyim acaba diye cünkü hamileliğimde de böyle olmuştu
naynini Bsee ben aynı şikayetten doktora gittim, doğum kontrol hapı başladık bakalım… 15 günde bir regl oluyorum🤦🏻♀️ bebeğim beş aylık olmak üzere ve 40 çıkar çıkmaz regl oldum. Hormonal dedi doktorum… Bakalım bakalım düzelir inşallah
Leblebi_tanesii witcher ayy ben de aynı durumdayım öyle bi bel ağrım var ki en son hamileyken olmuştu 🤦♀️
witcher Bsee 😅😅 ama napim ilk hamileliğimde de adet olcam sanıyordum kasıklarım belim ağrıyordu oturdum ağladım dedim ben hamile kalamıyorum herhalde agsfsgsg sonra baktım olmuyorum bi türlü doktora gittim hamileymişim 😅😅
witcher naynini Bzi olmuyoruz 15 günde bir sancımız başlıyor 😅 olacakmış gibi ama normal zamanda oluyoruz