dgn-adl1 Kızlar oğlum şuan 3 ay 25 günlük bugün doktoruyla konuştum 5 aylık olduğundan itibaren başlayabilirsin dedi ama ben ağustos gibi başlamayı düşünüyorum ama erken başlasam bi sıkıntı olur mu bi de ek gıdaya ilk başladığınızda nasıl bi yol izlediniz🌸
Merveio14 dgn-adl1 3 gün kuralıyla ilerlemenizi tavsiye ederim. Örn yoğurt ile başlarsanız Gün bir çay kaşığı 2.gün bir tatlı kaşığı 3.gün bir yemek kaşığı tadım yapılıyor Ardından meyve sebzelere geçersiniz Eğer yoğurtta her hangi bir alerjik durum yaşamazsanız sebze yanına ekleyerek yedirilebilir
dgn-adl1 BabyArel çünkü sütüm kesilmek üzere sağıyorum 1-2 damla anca çıkıyor bebeğim emmek istemiyor en azından meyvelerden sebzelerden alsın vitamini istiyorum mama kullanıyor şuan ama mamaya da çok fazla yüklenmek istemiyorum açıkçası 🌸
BabyArel dgn-adl1 doktora danışırsanız sizi daha iyi yönlendirir gelişimine göre. Yoğurt ile minik minik tadım yaparsınız sağlıkla büyüsün ❤️
dgn-adl1 Merveio14 3 gün kuralıyla ilerlemek istiyorum zaten ama erken başlasam bi sıkıntı olur mu acaba
Merveio14 dgn-adl1 yani eğer erken başlamak içinize sinmiyorsa ufak ufak yoğurt meyve gibi tadımlar yaptırabilirsiniz sadece. Benm doktorumda persentil gelişimine göre 5. Ayda bile başlayabiliriz ek gıdaya demişti. Doktorunuz bebeğiniz içinen doğru bilgiyi verir bence çokta kafanızı karıştırmayın