Fatmanur41 Hanımlar selam bebeğim 5 buçuk aylık çok kustuğu için doktor ar mama önerdi ama internette hiç bi sitede ar mama bulamadım ben bide bu mama numaralı olmuyo mu anlamadım ben nerden temin edicem e bebekte var mıdır
Selamcanim Fatmanur41 hayır canım eczanelerde var. En son 444 tl idi dört beş ay önce. İnternette bulamazsın muhtemelen. Vardı ama sanırım yok artık. Normal mamanın içine bi kaşık katıyorsun katılaşıyor mama kusma azalıyor. Bende çok kullandım ta ki 444 tl olana kadar. 😁
Anneyim0102 Fatmanur41 bizde kullanıyoruz kusma nerdeyse bitti sayılır ama kabızlık yapıyor bende 2 3 damla zeytinyağ damlatiyorum
Fatmanur41 Selamcanim ya hay allah ya bu eczanelerde nerden nasıl kazıklarız diye bakıyolar zaten düştüm ellerine tüh😂 nasıl karıştırıyoruz normal mamaya peki mesela ben hipp kullanıyorum şu an genelde aptamilin var ar maması masıl kullanmalıyım
Selamcanim Fatmanur41 mesela atıyorum 90lık mama yaptın diyelim. Ölçeği 3 ya. 2 kaşık normal mama 1 kaşık ar koy. Suyu mutlaka ılık olsun derdi doktorum. Bir de beş dk beklet iyice demlensin. @🤣
Minelinannesii34 Selamcanim yanlış yönlendirme yapıyor olabilirmisiniz ar mamalar tek başına kullanılıyor
Selamcanim Minelinannesii34 hayır ben öyle kullanıyordum. Doktorumun tavsiyesi ile. Kızımın reflüsü ileri derece değil. Yaptığımı söylüyorum.
Karan2023 Bende evolvia ar kullandım asla azalmadı kusması ecz trendyoldan alıyordum şuan yok, hipp sma ne denediysem kustu şimdi aptamil veriyorum ek gıdaya geçtim azaldı valla çok zor kusan bebek
Fatmanur41 Karan2023 bende ek gıdaya geçtim zaten bu sefer yediklerini de kusuyo kronik bişey mi bu kusma geçmiyo mu
Karan2023 Fatmanur41 1 yaşa kadar normal dedi doktor ben ilaç vermek istemediğim için geçmesini bekliyorum ek gıdayı çıkarmıyor çok hareketli kendi kendini kusturuyor