Sacmalama_Engiinn Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık sürekli iki elini birleştirip ağzına alıyor ve aşırı şekilde salyası.akıyor günde kaç defa önlük değistirdigimi hatırlamıyorum bile başına gelen var mı neden olabilir ilk cocum olunca tecrübem yok yardım lütfennn
Senden-bokolmaz Sacmalama_Engiinn çok normal diş hazirligi bunlar elinide hem dış kaşımak için hemde keşfettiği için sokuyor ağzına
gzl_2320 Sacmalama_Engiinn 2 ay 3 günlük bebeğim ve 10 gündür salyası akıyor erken gibi geldi bana. Sizinki 3,5 aylık normal bence
Sacmalama_Engiinn Senden-bokolmaz neeeğğ diş miğ 😳 çok heyecanlandım öyle diyince birden yüreğime iniyordu jjzhdjssh daha erken değil mi dis için boğazları falan mı ağrıyor diye düşündüm ilk baş
Nereleregidem Sacmalama_Engiinn belki sizinki erken çıkar ama benim de şöyle oldu dört aylıktan deli gibi salya akmaya başladı dişi 11 aylikken çıktı. Damagi falan kasiniyordur bebişin normal yani ama hemen beklemeyin dişi bence
Selinkeskin Sacmalama_Engiinn suan da yutma refleksi tam olmadığı hepsını yutamadıgı ıcın salyası çok akmıyor ayrıca dıllenırı tam cevırmeyı bılmedıklerı ıcın ellerınıde oral yanı agızla tanıma donemı olduğu ıcın ağzına götürüyorlar . Dişler hemen cıkmıcak tabıkıde ama damakların kasınması normal bi durum hazırlık gibi dusunelım benımde bebegım 3 aylık aynı durumda ☺️
Sacmalama_Engiinn Nereleregidem her sabah ağzını kontrol edicem disi cikmismi diye sjdhjs İnşallah başka bisey olmasında disi için çok erken değil.mi ya bilmiyorum daha önce çocuk bakmadım ama erken gibi geldi bana 4 5 aydan sonra başlar diye biliyordum yine de siz daha iyi bilirsiniz o yollardan geçmişsiniz
Nereleregidem Sacmalama_Engiinn salyalar üç dört aylıkken oluyor ama dış hemen çıkmıyor genelde. Bebeğimin dört aylıkken deli gibi salyasi akardı. Dişi 11 aylikken çıktı. Bir de bir sabah ansızın dışı görünce değil muhtemelen bebeğinizin ateşi olup uyumayip yemek yemeyince anlayacaksınız dişinin geldiğini sonra inci tanesini görüp rahatlayacaksiniz 😂 umarım sizinki herkesinkinden kolay geçer 🌼
Yeniannis_ Benim bebekte 2 ay 3 günlük sizin dediklerinizin aynısını yapıyor. Sanki elini yicek gibi sokuyo ağzına😂