Doraveduru Daha önce sağlık ocağınin verdiğini monovit kullanıyordum bıraktık. Dün eşim eczane den wellcare D3 intense 1000iu almış üzerinde yetişkinler için günde bir damla yazıyor ben bebeklere ne kadar vereceğim.eczaneye sordum bilmiyoruz dedi
BurcuMasal Doraveduru mavisi bebekler için ben onu kullanıyorum 1 fıs sadece 400lük.1000lik bebeğe fazla diye biliyorum
Doraveduru Hepinize çok teşekkür ederim 🙏 bende özellikle eşime de dedim bebekler için dedin mi diye dedim bunu verdiler dedi 😡eczane de ne sattığını bilmiyor
Gunesinanasi Doraveduru olsun siz dikkatli bir annesiniz en azından farkına vardınız. 400 luk ole değişim sağlayın
[silindi] Doraveduru İlaç kategorisinde olmadığı için doktorun yazması anlamsız. Yine ücretini vererek alcaksınız
Doraveduru Ve dün ver dedikleri için bir damla verdim birşey olur mu doktora gitmeliyim panik oldum simdi
[silindi] Doraveduru Tek bir seferden bişey olmaz bir iki gün vermeyin açtıysanız onu siz kullanın artık bebeğinize 400lük alırsınız
burjzey [silindi] merhaba ben 3 fiss verdim 22 gun oyle sandim nasil yaptim bilmiyorum zarar verir mi kizima 7ay 13 gunluk suan
[silindi] burjzey Doktorunuzla görüşün ben ne söylesem yanlış olur belki kan testi ister D vitamini vücutta depo edilen bişey çünkü fazlası zararlı