Semaclskn Bebegim 2 aylik 2 haftadir mamada veriyorum sutum yetmiyor 5 gundur felan kakasini yapmada zorluk cekiyor 2 gundurde hic yapmadi sadece cisini yapiyor. Susuzluktan olabilir mi? Sadece nama ile besleyen anneler ne yapiyorsunuz su veriyormusunuz
Sacmalama_Engiinn Semaclskn mamayla beslenen bebeklere şu verilmeli günde 2 defa falan çay kaşığında verebilirsiniz
Anneyim-a Semaclskn mama ile beslenen bebek kesinlikle su almalı ben veriyorum bebeğim mama ile besleniyor
Arzumirac38 Semaclskn bnm oğlum da yeni 3 aylık oldu mama da veriorum bnm de sütüm yetmiyor ama kaka yaomada bir sorunumuz yok ama hiç su vermedim
Dondurmalikahve Semaclskn Havalar çok sıcak 2 3 çay kaşığı verin yavaş yavaş sonra büyüdükçe miktarı arttırın önemli olan karnı tokken vermek
Glgn_Aybrk @Semaclskn benim bebeğim 4 aylık ben emziriyorum ve doğduğundan veri su veriyorum mama veriyorsanda su vermelisin havalarda sıcak
sleepnessnami Semaclskn mamayi zaten su ile hazirliyorsunuz drlar 6 aya kaadar su verilmemeli diyor hatta 1 yasina kadar bile verilmese olur diyorlar. Youtubedan Osman Gonulal doktoru dinle bence daha iyi olur
Araseymen Semaclskn kizim 3 aylikken vermeyebqsladim havalarda ısındı çünkü 30 cc kadar suluguna koyup eline veriyorum biraz içip sonra üstüne akıtıyor 😅