Eşim görevde Şırnak da daha yeni gitti bende annemde kalıyorum dağlık bı alanda kalıyor karakol orda karsisinda ev yapılacakmış 4 ay sonra biticek ben çok ısrar ettim geliyim geliyim diye eşimde ilk tamam dedi sonra para az birikicek beni az goruceksin eve gelemiycem imkan da yok hastanede yok çocuk hasta olursa napicaksin dedi umutlarım suya düşdü bir saatlik yolun gerisinde köy var orda var hastane ama arabamız yok bende nasıl giderim diye dusunup duruyorum tanımam etmem terör bölgesi çokda korkuyorum gitsem ölürmuyum kalirmiyim korkuyorum şimdide eşim aramış diyorki parası batsın siz gelin yanima az birikirse biriksin diyor ama inat uğruna çoğu şeyi böyle yaodi sonra suçlusu ben oldum şuan imkanları olan yerdeyim cogugumu parka vs heryere götürüyorum dayısı var küçük oynuyor ben şimdi gitsem oğluma haksızlık edermiyim onu güzel hayattan çekip dağlık alana götürsem onu üzmüş olurmuyum bana küçük iki yaşında ama bana kızar mi üzülür mü der mi kendi kendine annem benim güzel hayatımı çaldı diye çok üzülüyor napmam lazım 😔😔😔