Evhamkisisi isteklerini anlamamazlıktan gelın o zaman konusuyorlar, benım kızım 7 aylıkken babıldamaya basladı ama sadece tekrar edıyordu bir anlam yukleyerek soylemıyordu, sabah kahvaltı yedırırken hem namnamnam dıye soyleyerek yedırıyordum emzırırken memme ister mısın dıyordum ya da dede nerdeymiş burdaymıs , baba nerdeymiş burdaymış oyunları oynatıyordum, kişileri öğrendı boylelıkle. Bir gün kahvaltı yaptırırken yanımdakılerle konusmaya dalmışım o da agzını açmıs brn vermeyınce kızdı nam dıye bagırdı, aynı şey bır daha yasandı namnam dedı, bırde dusardaydık cok açıkmıstı yanımdakılere memme memme dıye soylenıyordu o zaman bır seylerı anlamamazlıktan gelınce konustugunu farkettım. Kızım şuan 9.5 aylık baba, anne, meme, dede, namnam birde kendı ayna görüntüsüne bebe dıyor., el sallıyor, alkış yapıyor, geçen ay gelgel yapıyordu istıyorum anlamında ama unuttu onu, kucak kucak yapınca sarılıyor, gözüne damla damlatıyorum sende bana damlatı dıyorum yapmaya calısıyor, sız ne ogretırsenız onu taklıt edecek bu aydan ıtıbaren.