mrmlkkk Selam kızlar, haftasonu misafirim gelecek yatılı. Derin dondurucuya kurabiye pişirip atsam nasıl olur sormak istedim internette hep pişirmeden konulan tarifler var. Bir de başka hazır işimi kolaylaştıracak yemek tatlı ne koyabilirim
edafmo mrmlkkk ben daha önce normal un kurabiyesi yapıp koymuştum buzluğa hamileliğimde, sonradan ziyarete gelenlere fırında az kısa süre ısıtıp verdim taze gibi oluyor. Bir de Nermin yazılıtaş on buzluk böreğini öneririm. Hep dolabımda durur fazla fazla yaparım
Kuzununannesiyim mrmlkkk happyfoods starbucks kurabiyesi pisirip atabilirsiniz, ben gecen yil yapip attim cikarip cozununce cok lezzetli taptaze oluyor. Tarif de cok kolay pratik
_Goktugunannesi__ mrmlkkk bütün kurabiyeleri pişirip atarım dolaba çıkardığında kendi kendine çözülürler yarım saat içinde çözülüyor zaten ve ilk tazeliğini koruyor uzun süre kalmadığı içim
Busrasahin12 mrmlkkk tuzlu kurabiye yapıp atarım hep fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakıyorum iyice soğuyunca buzluğa koyuyorum çıkartıcağım zaman çıkarıp kendi çözülmesini bekliyorum bu şekilde tazecik oluyor
mrmlkkk _Goktugunannesi__ tam aradığım cevap 😀 buzluk kurabiye yazınca hep starbucks kurabiyeleri çıkıyor ben diğer kurabiyeler olmaz mı diyordum. Çok teşekkür ederim
_Goktugunannesi__ mrmlkkk uzun süre buzlukta bekletmiyorum ama maksimum 2 3 ay kadar kalıyo evim markete uzak olduğu için ani gelen misafire pratik çözüm poğaça börek kurabiye hep hazırdadır pişirip soğumasını bekliyorum sonra plastik kapaklı kutuya koyuyorum birde poşet geçiriyorum koku sinmesin diye 3 yıldır memnunum