BussParee Tazecikanneeee bebeğim 5 aylık benim için de önemli bir konu umarım bilgisi olan paylaşır 🌼
Iki_pasa_annesi Tazecikanneeee 5 aylıkken ilk yogurt vermeye başlamıştım ben sonra sebze meyve olarak gitti 1 ay sadece Tadım yaptık
Glsh54 Tazecikanneeee bebegin icin erken, ne zman oturursa ki 5nci aydan sonra oturuyorlar o zmana kadar oturtmakta iyi degil derler, desteksiz oturup siz yerken sizi takip ediorsa kaşık izliorsa agzina kasik goturunce aciyorsa bebeginiz hazirdir bence.. oglum 4bucuk aylik karpuz yerken cok bakti bende kasiga 2 3 damla damlattim verdim yaladi hosuna gitti ama sadece o kadar. Ve arada su veriyorum bu sicaklar bizi mafediyor bebislerimizin icide yanar yahuuu🤗
BussParee Falafel dalga geçilecek bir durum göremedik ama..? Doğru düzgün bir post açılmış saygılı mi olsak.
Tazecikanneeee Falafel ben başladım demedim kaçıncı ayda başlanıyor bende biliyorum erken biraz mantıklı yorum yapın salak değiliz
Emmosch 5.5 aylıkken ilk tadımlarla başladım,6. Ay tadımla geçti,7.ayda ufak ufak porsiyonlamaya başladım ,sizin için çok erken bence en azından 5 aylık olsun,henüz bağırsakları sindirime hazır olmayabilir
E_koc Liste verdi meyveler sebzeler yogurt vs 2 şer çay kaşığı sadece. Karnını doyurmak amaçla drğil tadlarına baksın alerjik nir durum var mi bilinsin diye
Zlm Tazecikanneeee ben 4 aylık başladım ama benim kızım mama ile besleniyordu bir de erken ek gıda’nın bütün belirtilerini gösteriyordu destekli bir şekilde dik oturuyordu yemeklere ilgisi vardı mumay ile besleniyordu doğum kilosunun 2 katına ulaşmıştı Ben de başlamak istedim doktora söyledim doktor da tamam dedi