Benbetus Arkadaşlar, oğlum 51 günlük .. Malesef sadece kucakta uyuyor. Gündüz zaten iş yapamaz oldum. Asla kendi kendine oyalanmıyor, hep birini istiyor. Ya gezerek uyutuyoruz yada emerek uyuyor. Fakat kucağımızdan bırakınca hemen ağlıyor, hem de çatlaycak derecede bi anda çığlığı basıyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Beşiğinde uyumuyor, yatırınca hemen uyanıyor. Gündüz zaten uyumuyor ama kendi kendine de oyalanmıyor😫 Ne yapcam ya😖 yardım edin tecrübeli ana arkadaşlarım nolur😫
Derya28 Benbetus bu günler geçiyor bizde öyleydik asla kucağımdan inmezdi uyuduğu zamanlar haricinde tuvalete bile zor giderdim o günler hiç geçmicek gibi gelirdi ama geçti şu an 4 ay 22 günlüğüz gün içinde bi kaç kez kucağıma alıyorum sadece iş yaparken beni izliyor oyuncaklarıyla oynuyor artık annesini yormuyor oğlum
EsmaTugra 2 ay 13 günlük bebeğim yapışık ikizler gibi yaşıyoruz bu durumun tadını çıkart bence.. Dönence vs deneyebilirsin ilgisini çekebilir. Sling ya da kanguru alıp yenidoğan aparatıyls kuşlanabilirsin bebeğin kucağındayken işini yaparsın. Şuan o seninle ayrı biri olduğunu bilmiyor bu yüzden hep seni istemesi normal çözümü yok canm. 3 aydan sonra düzeliyor
Benbetus EsmaTugra kanguru aldım sırf onun için fakat çok zor oluyor onunla beraber iş yapmak; o zman da çocuğa eziyet ediyormuşum gbii geliyor😬 canım oğlum ben de senden ayrı yaşamak istemem ama yapmam gereken işler var👶🏻❤️ 🤦🏻♀️
EsmaTugra Benbetus emin ol içinde rahat ediyorlar. Ben halka sling kullanıyorum. Bebeği kanguruya göre daha yukarda tuttuğu için daha rahat iş yapıyorum. Yapmam gereken işlerin hiçbiri oğlumdan önemli değil böyle düşün. Benim yöntemin bu emeklemeye başlayınca zaten istesen de gelmiyorlar bol bol öpüp koklayabilceğin en güzel zamanlar bunlar.
Benbetus EsmaTugra haklısın aslında, bir süre sonra çocuk zaten kendi bağımsızlığını ilan ediyor 😕 hayırlısııı olsun bakalım ve bu şekilde atlatacağız bu dönemleri demek ki😌
Eemeelll İlk haftalar o şekilde geçiyor çok normal biraz sabır gerekir benim kızım 3 aylık olduğunda baya bi düzelmişti gaz problemi geçiyor bebeklerde rahatlıyor büyüdüğü için geceleri daha uzun uyuyor vs şuan 4 ay 21 gunluk renkli ve müzikli oyuncaklar çok ilgisini çekiyor bir süre oyalanıyor sıkılınca alıyorum kucağıma
Benbetus Eemeelll beşiğinin üzerine dönen müZikli oyuncaklardan almayı düşünüyorum zaten, biraz daha beraber dolaşacaz ama anlaşılan.. illa ki geçecekmiş bir zaman sonra🤗