miniksavasciveannesi Ben aldim guzel kullanisli ama koku yapiyo hep dezenfekte ettiriyorum ama yine oluyo🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Melekbas miniksavasciveannesi munchkin kullaniyorum 8 aydir hic koku yapmadi ama aksamlari uyudugunda yikayip sabaha kadar kurumaya birakiyorum icinede sudan baska birsey koymadim hic icsin diye. Kefir vs icmesi icin baska birsey kullaniyorjm
Dondurmalikahve miniksavasciveannesi 1,5 yaşında sanırım uzspace marka iki adet başlığı ve çantası var 2 3 aydır kullanıyorum memnunum kokma yok
Dondurmalikahve miniksavasciveannesi https://www.trendyol.com/uzspace/480ml-kilifli-2-ayri-kapakli-pipetli-pipetsiz-tritan-cocuk-su-matarasi-p-662766771?boutiqueId=61&merchantId=193535 daha başka renkleri ve bir büyük boyu daha var.
BuzluKahve miniksavasciveannesi İki çocuğum var sayısız marka suluk kullandım, daha hiç koku yapana denk gelmedim. Neden koku oluyor ki acaba?
incir-receli BuzluKahve ayy bende öyleydim ama lcwden aldım daha ilk gün 3 saat sonra nasıl bir koku oldu anlatamam yıkadım kaynattım deterjanladım yok 10-15 dk sonra su leşe dönüşüyodu
miniksavasciveannesi BuzluKahve 🤷🏻♀️ trendyoldan aldim tepesinde ayicikli ilk defa aldim bende 🤷🏻♀️ bide sudan baska birseyde koymuyorum
BuzluKahve incir-receli plastik kokusu mu? Ben Bim’den saklama kabı almıştım bir kez, içine ne koyduysam çöp oldu. Sonra kapları da attım kurtuldum.