Aylinalin Aylinalin boy 168 kilo 68. Hedef Ağustos sonuna kadar 60 olmak. Kilonuz ne olursa olsun birlikte birbirimizi motive edip istediğimiz kiloya ulaşalım ☺️
Mlkkrm Aylinalin Tamam Kesinlikle katılıyorum aslada bozmıyacam boyum 166 kilom 75 60 olmak istiyorum senınleyım
theanalikko Aylinalin 165 75 kg yum 🥲 55 olsam çok mutlu biri olurdum. Ya Allah bismillah hadi başlayalım 😂
Aylinalin Mlkkrm yarın sabah aç karna güncel kilonuzu yazin😌 not olarak burda dursun. Yarın başlıyoruz ☺️ her perşembe tartı günü olsun 🙏 inşallah istediğimz kiloya ulasirz
Aylinalin theanalikko neden olmasın. Yarın sabah aç karnına tartiliyrz. Kilomuzu buraya yazalım. Her perşembe tartım günü olsun😌☺️🙏
qwerty2 Aylinalin bi süredir diyetteyim zaten ama motivasyonum iyice düştü. Tek başıma motive olamıyorum. Belki böylelikle yine gaza gelirim ☺️
Aylinalin qwerty2 bnde 1 haftadır diyetteydm güya. Ama misafir, kaynanamlara anneme git gel bosladim. Ama şimdi kararlıyım. Böyle birsey olsada az az yiyip günü kurtaracm
Aylinalin Kumsal0606 bnde emziriyorm. Hem mama hem emziriyrm. Kendimize rutin oluatracaz bol su ile destekleyecek😌 kızım 4 ay 20 günlük
qwerty2 Aylinalin aslında akşam yemeğini en geç 7de yiyip avur cubur ve pilav makarna beyaz ekmek tüketmemek lazım ama sıcaklardan kola çok tüketiyorum ben. Ona bi alternatif bulmam lazım
Aylinalin qwerty2 @Kumsal0606 @theanalikko Diyet olarak tavsiyelerinz. Yapabilirm yapamam dedikleriniz . Şunu kesin yapalım dediklerinizi yazabilir misinz. Ve tabi spor
Tugder Aylinalin qwerty2 maden suyu , yeşil çay ve limon . Kolanın yerini tabii ki almaz ama güzel bir içeçek zayıflamaya da yardımcı 😊
Kumsal0606 Aylinalin spor yapamam şimdilik ama mutlaka detox suları tavsiye ederim bir sürahi ılık su salatalık nane limon falan filan .birde sabah aç karna bir bardak ılık su içine limon sıkarak içilmesi bunlar inanılmaz ödem atmada etki eder
qwerty2 Aylinalin aralıklı oruç yapıyorum. Emzirirken detoks suları çayları vs içilmez diye hiç bakmadım onlara. Bazen gece çocuklar uyuyunca leslie yapıyorum.