Diverso Merhaba anneler, bugün 3. Ayımız bitti doktorumuz gece beslenmesini kesebilirsiniz dedi sizler kaçıncı ayda bıraktınız geceleri emzirmeyi
Sevvl Diverso 4 aylığız hala gece beslıyorum çünkü Prematüre ve zayıflar doktor kes dedıyse sorun yoktur gelişimi iyidir
HsynKbra Diverso bebek gece sadece doymak için emmezler güvenli bağlanmak için sizi yanında görmek için emerler ne bu acele anlamıyorum küçücük bebek daha size ihtiyacı var
Diverso Lina2023 3 saatte bir emzirmeyi Nasıl yapıyorsunuz benim kızım yarım saat 40 dk da bir emmek istiyor
Irmakmelegim Sevvl valla kziim benim premetureydi 4 ay itibariyle kzim kaldırmayı bırakmıştım zatn acikan çocuk uyanır ister premeture ister norml kendisi o aylarda 3 4 saat bazn 5 saat bir uaynirdi gece beslnem kadr uyku kalitesi de önemli çünkü şuan kziim büyüdü artık 23 ay 11 gunluguz ama
Lina2023 Diverso valla kendisi öyle yaptı özellikle bişe yapmadım gündüz ne kadar isterse nr zaman isterse emzirdim gece alarm kurup kalktım düzenli saatte olunca kendisi alıştı aynı saatte uyanıyor gece oda loş ışık oluyor
Sevvl Diverso canım çocuk emmek ıstıyorsa emsın neden kesmek ıcın uğraşasın boşver o zamanı geldıgınde uyanmayı kendi bırakacaktır anneler olarak sabırlı olmak zorundayız kendi uyku keyfımız için meme diye ağlayan bebekleri uyutmak zorunda değiliz ❤️
Bebegimm1 Hadibeee tabiki gece kendi kalkardı doktorum sen kaldırma demişti zaten gece kalkması sık olmazdı gözü kapalı yer uyurdu eğer bebeğim uyanmadan ben kaldırsaydım sürekli bu sefer ilerde alışkanlık oldugu için kalkıcaktı bu şekilde yaptıgım için gece uykusu dahada uzamaya başlamıştı
Yildizzzzzz Benim bebeğim de 1 aylık oldu gece sık uyanmıyor bu gece mesela 5 buçuk saat sonra zorla 10 dk emzirebildim uyandırıyorum ama emmiyo normal mi bu acıkmıuor da ondan mı emmiyor 🙄 800gr almış 1ayda kilo alımı da çok fazla değil öyle
Diverso Yildizzzzzz günde 20-30 gr almalıymış bebekler bunu bir aya yansıtırsak 600-900 gr alması normal kabul ediliyor bir ayda
Misketlimonum Yildizzzzzz benim bebeğimde öyleydi bebeğimde alerji çıktı besin alerjisi olan bebeklerde iştah az olabiliyor. kilo alımı normalse üzülmeyin bizde ilk ay 800 850 gram arası almıştık. Dr normal diyorsa hele hiç kafaya takmayın önemli olan sağlıklı olması
Diverso HsynKbra Acele ettiğimi kim söyledi? Ben sadece kaçıncı ayda bırakıldığını sordum farkındaysanız diğer annelerin yorumunu almak için.
Irmakmelegim HsynKbra bakın 0-6 ay grubu çabuk acıkan bebklerdir güvenli bağlanma genlde zatn oturmuştur ilk 2 ay da özellikle premeture kzi annesi olarak soylebilriim güvenli bağlanma sadece emzirme deildir yanlış düşünüyorsunuz kızım 7 ay emdi şuan 2 yaşında olucak ama dünyası sadcee benim dır kziimin bensiz hocbhri yerde durmaz gitmez ağlar kimseye uyutamaz mesela ama bunun emmeyle ilgili diel sevgi ilgi şefkat alakali
Mmah 13 buçuk aylık hala gece emziriyorum yeni yeni kesmeye basliycam.. 1 aylık kesenlere de anlam veremedim tabi bebekleri için ne doğruysa onu yapiyorlardir eminim..
Sevvl Irmakmelegim rüya beslenmesı var uyandırıp vermıyorum uykuda yıyıp uyumaya devam edıyorlar beslemek zorundayım zaten yaşıtlarından çok çok fazla gerideler o sizin tercihiniz tabiki🙂
Irmakmelegim Sevvl benim cadi büyüdü ya 23 ay 11 günlük artık büyüdü 11 kg 87 cm şuan 1865 gr 46 cm doğdu kızın ilk 3 ay 1kg 100 gr aldı sonraki aylarda gece beslenmesi ni kendisi isterse uyandı 700 800 gr aldı genlde şuan da 2 ay 500 gr anca alır çok hareketli hiç yerinde durmaz mesela hiç kg kaybetmedi de