Fatmatpz Ben 53 kilo ile hamile kaldım 76 kiloda doğum yaptım hamilelik dönemimde yatmak zorunda kaldım rahim kısalığı yüzünden doğumdan sonra 8 kilo gitti fakat 68 kiloyum benim gibi aşırı kilo alıp doğumdan sonra veren oldumu acaba, doğum yapalı 20 gün oldu daha sonradında bu kilolar gidermi ?
TheBaby Fatmatpz ilk gebelik 56 ile hamile kaldım 85 le doğuma girdim 1.yıl da eski kiloma döndüm. 2.gebelik 76 ile hamile kaldım 85 le doğuma girdim. 1 yılın sonunda 57-58 arası gidip geldim. Kızım 27 aylık halen aynıyım. Yani tempo ile veriliyor.
canparelerim Fatmatpz hamilelikte 19kilo aldım, doğumdan sonra 2ay içinde 25kilo verdim. Nasıl gitti kilolar anlamadım, hiç bişey yapmadım vermek için. Bünyeden bünyeye göre de değişebiliyor ama genelde doğumda alınan kilo gidiyor çoğu kişide.
Nurseoz_55 Fatmatpz 76 kiloyla hamile kaldım 84le doğuma girdim 76yla doğumdan çıktım 7aylık olmak üzere hala kilo veremedim 😂
Jddkjeejjddj Hepside gidiyor kuzum 57 ile hamile kaldım 74 ü gördüm şu anda 58 kiloyum hemde diyetsiz falan hiç canını sıkma bebişinle keyifli vakit geçirmeye bak en güzel zamanları şimdi ❤️
Ronron Fatmatpz bende 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şuan 51im ama spor yemeğimi kısıyorum
Ozgzcn Fatmatpz 47 kilo ile hamile kaldım 60 ile doğuma gittim bebeğim 10 aylık şuan 44 kiloyum diyet vs hiç bişey yapmadım ama zayıflanıyor takılmayın🌸
Pateteslimanti 59 kiloyla hamile kaldım hamileyken 82 kiloyu gördüm şuan oğlum 10 aylık 54 kiloyum diyet vs yapmadım.. kafanıza takmayın gidiyor zamanla
zeyssumut 82 ile hamile kaldım 95 kiloyla doğum yaptım şuan 84 kiloyum. Doğum yapalı 1 ay oldu. Vücudum hala o kadar ağır ki sırtım ağrıyor bu yüzden 😩
Prensesannesi32 Fatmatpz 55 ile hamile kalıp 83 ile doğuma gittim 2 hafta sonra 65 e inmistim şuan bebeğim 3 ay 14 günlük 61 ile yerimde sayıyorum 6,7 kilo daha gitmesi lazım ama onlar nasıl gidecek bilmiyorum
Jddkjeejjddj Cylnn4520 40’ım çıktığında 62 kiloydum. Bebeğim 9 aylıkken 58 kiloyu gördüm şu anda sabit kaldı.
Atamomss Fatmatpz 20 kilo aldim 20 kilo verdim bebegim sagolsun diyet falan yapmadım gerek kalmadi yani oglum sayesinde 🤷🏼♀🤣 gidiyor inan hic stres yapma