079aslankuzusu bluem direk çatala siz mi batırdınız yoksa o kendi mi yiyeceğine batırdı şimdi ben kızıma çatala batıryorum koyuyorum mama sandaleysinin önüne kendi eline alıp agzına göturuyoda ama eline verince yiyecege batıranıyo zamanla mı öğrenilir nasıl yaptınız
Perianasi Kızım 10,5 aylık 2 haftadır kaşık çatal veriyorum yavaş yavaş ağzını bulmaya başladı 😀 zaten kaşığa çatala çok hevesli ek gıdaya ilk başladığı günden beri elinden kaşık hiç düşmedi
bluem 079aslankuzusu ilk 6 aydan sonra oturmaya basladigi zaman mama sandalyesine koydum onune yemeklerini koydum ellerl bi yedi döktü sacti sonra catakka ben yedirdim bebek catalini verdim ilk anlamadi ben batirip gösterdim oda batrmayi ogrendi agzina goturuyrdu çorbada öyle yarisindan çoğunu döktü ama kaşık tutmayi ogrendi ilk onune koyun agzna götürsün yavas yavas da catal la eline verip agzna götürün oda boyle alışır
Lalinn Benim kız 12 ayını geçti ben daha ne çatal ne kaşık hiç bişey vermedim eline😂ay geç kalıyorum ya ben de vereyim de öğrensin bebeğim