Masal_m Bebeklerimiz için en iyisini seçip alıyoruz araştırıyoruz. Peki sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz bu aralar çok fazla saç dökülmesi yaşıyorum memnun olduğunuz ürünleri paylaşırsanız çok sevinirim 🙏🏻❤️
Deletedmom277 Masal_m Organix markasının E vitaminli bir şampuanı var. Şeffaf bir şampuan kremsiz ama artık her yerde bulunmuyor. Ben çok memnunum biterse ne alacağım hiç bilmiyorum
Tosbigim Masal_m sürekli değiştiriyorum yani alıyorum bitene kadar zaten 2 ayı buluyor farklı alıyorum.. kokusundan sıkılıyorum çünkü.. Garnierden Duru'ya.. En son blendax aldım bidahakine Elidor düşünüyorum..
zynb_35 Bende emzirme sürecindeyim çok dökülüyo benimkide şuanda bioblas bio oil serisi sarımsaklı kullanıyorum memnunum şimdilik
flowerytll Seyma1912 işe yarıyor mu faydasını gördünüz mü ? Ben uzun süredir bekliyorum ama yenilenmedi
Seyma1912 flowerytll kesinlikle faydasını gördüm dökülen saçlarım hemen cikmaya basladi resmen kel kalacaktım ki son anda karsima cikti yenilensin hemen alacağım
Kbraugur Masal_m yıllardır elidor kullanıyorum gayet memnunum şampuanı kremi ve saç bakım yağı👍🏻 Emzirde dönemimde hep döküldü saçlarım ilk bebeğimde de olmuştu şuan da var acayip dökülüyorlar. Ama geçici bir süreç