eda3635 Merhabalar hanımlar Bebegm 1 buçuk yasında Artk süt icmesi gerekiyor gece yatmadan once 1 biberon süte alstrmak istyrm ama içmiyor Naptysam sütü sevmedi Napablrm onerisi olan var mı ?
Asyaveannesi04 eda3635 normal süt mü inek sütü? Faydalı değil ki hazımsızlık yapar inek sütüyse, formül mama verin bence benimki hala anne sütü içiyor
eda3635 Hediyealp keçi sütü bende verdm ama inek sütüne gecmek istiyorum Keçi sütü bulamıyorum surekli
Bssraa2 eda3635 inek sütü mü ? Eğer inek sütü ise sağlıklı değil önermiyor bebeklere uzmanlar siz bilirsiniz ama
biimiyomyardimet eda3635 merhaba, süt ve zararlarını araştırdınız mı, özellikle küçük bebeklerde yarardan çok zararı var🍀 tabi kendi kararınız ama yinede söylemek istedim 😊
Kahveli eda3635 bize fikrimizi sormamışsın ama ben yinede söylemek istiyorum sevdirmeye calışmayın daha bugün doktor kontrolümüz vardı 2yaşına kdar önermiyorum dedi biraz araştırırsanz anlarsınız mama ineksütünden daha iyi emzirmiyosan mama+ek gıda git dedi sevgiler
livanurvealpinannesi61 eda3635 neden süt içmesi gerekiyor. Süt içmesi şart değil. Sütün birçok zararı var malesef.